AgroFundus

We moeten er wel voor zorgen dat onze aarde zo schoon mogelijk blijft

Geen actief praktiserend agrariër maar wel heel veel werkzaam binnen deze branche, Johan Kippers is register makelaar bij AgroFundus. Een makelaarskantoor voor de agrarische sector. Gericht op taxaties, bemiddeling en begeleiding bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Johan woont alweer heel wat jaren met zijn vrouw aan de Wittebeltsweg in Wierden.

Als je zo de energie uit de lucht kunt plukken dan maak ik daar graag gebruik van.


Johan Kippers

Het bevalt ons fantastisch!


Johan Kippers

 

Als energieklant was Johan al wel bekend met DGB Energie. Totdat hij een keer op de site las over een afbetaling van zonnepanelen met subsidie van de provincie, Zonnepanelen via Uw Voorschot. “En ik was altijd al wel met duurzaamheid bezig en als je zo de energie uit de lucht kunt plukken dan maak ik daar graag gebruik van”.

Johan klom in de telefoon en belde naar de vestiging in Hardenberg. Hij werd vervolgens uitgeloot en op de vraag hoe het tot nu toe bevalt is hij heel duidelijk, “het bevalt ons fantastisch! We zijn heel tevreden. En via zo’n salderingsmethode kun je mooi de portemonnee dichthouden. Mooie degelijke panelen en netjes gelegd. We moeten er wel voor zorgen dat onze aarde zo schoon mogelijk blijft”.