Boerrigter

Melkveebedrijf Boerrigter

Ze doen het gewoon perfect!

Richard en José Boerrigter-Groothuis  hebben nu zo’n 35 jaar hun melkveebedrijf aan de Manderveenseweg in Tubbergen. Hij een geboren Tubberger, zij afkomstig uit Reutum, een stukje verder het Twentse in. Naast het melkvee doet het echtpaar ook aan het opfokken van geiten en jongvee. “We hebben er nu 85 rondlopen, is voor ons meer dan genoeg”, legt José vrolijk uit wanneer we het over het melkveebedrijf hebben.

De monteurs werkten netjes, helemaal prima!


Richard Boerrigter

We hebben er mooie uitschieters bij gehad, ze doen het gewoon perfect!


Richard Boerrigter

 

Als energieklant van DGB Energie was de weg naar de zonnepanelen snel gemaakt. De ligging van de schuur lag dusdanig gunstig dat tijdens het gesprek met de accountmanager er al snel spijkers met de welbekende koppen werden geslagen. “De monteurs werkten netjes, helemaal prima!”

De zonnepanelen liggen er nu vanaf augustus 2016 op. Vooral op de mooie heldere dagen blijft het voor Richard interessant wat het die dag opgeleverd heeft. “Dat is toch wel mooi om te doen en te zien”, verteld Richard. “Vooral vanaf dit voorjaar hebben we er hele mooie uitschieters bij gehad. Ze doen het gewoon perfect!”.