BTH Weg

V.O.F. BTH Weg

Een goed team de monteurs van DGB Energie

Het echtpaar van der Gorp runt al 12 jaar vanuit Brabant de VOF aan de Burgemeester ten Holtweg in Dalen. Na de vleeskuikens in Riel (Noord-Brabant) nam hij vervolgens dit varkensbedrijf over. Door de jaren heen is het bedrijf zich gaan verdiepen in het door ontwikkelen van de groei van varkens en de productie van de (gezondere) kwaliteit van het varkensvlees. Dit zoekt het bedrijf met name in natuurlijke producten. Het onderzoek staat nog in de kinderschoenen.

De afhandeling loopt altijd heel soepel met DGB!


Bas Bosman

Het is zichtbaar een goed op elkaar ingesteld team!


Bas Bosman

 

De dagelijkse leiding is in handen van Bas Bosman, woonachtig naast het bedrijf. “We hebben 23000 varkens en 10.000 biggen”, legt Bas uit terwijl we over het terrein lopen. Het bedrijf was al energieklant bij DGB Energie en van daaruit kregen ze de informatie over de zonnepanelen. Het paste in het gedachtengoed van het bedrijf. Duurzaamheid boven alles. In 2 gedeeltes zijn de panelen gelegd. Eind 2015 de eerste fase en begin 2017 de 2e fase.

“De afhandeling loopt altijd heel soepel met DGB. Ook de monteurs leverden goed werk bij het installeren. Het is zichtbaar een goed op elkaar ingesteld team! De zonnepanelen bevallen goed. Daar waar wij eerder de noodaggregaat nog wel eens nodig waren is dat nu niet meer nodig”.