Fam. Klaassen

Melkveebedrijf Fam. Klaassen

Veel voordelen waaronder belastingvoordeel

Een vrolijke goedgemutste boerenzoon, die René Klaassen. Met zijn Maatschap Klaassen is hij gevestigd aan de Beilervaart in Beilen waar hij een melkveebedrijf runt. De sfeer is goed, op deze dinsdagmiddag in juli, wanneer ik op afgesproken tijdstip kom aanschuiven aan de tuintafel met uitzicht op de stal met geplaatste zonnepanelen. Nadat een bord met pasta door René met de nodige enthousiasme keurig wordt leeggegeten, beginnen we het gesprek over de zonnepanelen via DGB Energie.

Voor vrij weinig geld zonnepanelen laten leggen…..


René Klaassen

en daarnaast ook nog profiteren van belastingvoordeel!


René Klaassen

 

Via een folder van Nieuwe Oogst kwam de spraakzame René terecht op onze zonnepanelen, “Voor vrij weinig geld zonnepanelen laten leggen en daarnaast ook nog profiteren van belastingvoordeel…. Ik dacht, nou dat past mij ook wel”. Er werd door hem contact opgenomen met onze vestiging in Hardenberg en zo kwamen de eerste gesprekken op gang. “De accountmanager kwam al vrij snel hier en er werd gekeken op welke plek ik het juiste dak had”. Een berekening werd hier vervolgens op losgelaten “en de boel werd in gang gezet”, aldus René.

Zo’n ruim 400 panelen werden uiteindelijk 3 jaar geleden geïnstalleerd. “Het levert je uiteindelijk het meest wat op door ze ieder jaar een keer goed schoon te maken. Vanmorgen keek ik met mijn vader even op het scherm van de omvormer. En ja, dan is het toch wel heel mooi om te zien wat de panelen voor je doen!”.