Fam. van 't Hoog

Melkveebedrijf Fam. Van ’t Hoog

Zelfs met weinig zon wekken de panelen vrij veel op!

In de kop van Overijssel heeft Pleun van ’t Hoog zijn eigen melkveebedrijf. Zijn dialect verraad dat hij niet uit deze buurt komt. Gekozen voor de liefde verhuist naar Overijssel. Hier woont hij nu alweer heel wat jaren met zijn vrouw Aukje en kinderen. Een rustige bedachtzame man die zijn woorden zorgvuldig zoekt tijdens het gesprek. Het zonnetje schijnt volop deze dag, fijn voor de werking van de zonnepanelen, maar ook zeker voor het algeheel gevoel.

We hebben er weinig werk mee!


Pleun van ’t Hoog

Zelfs wanneer het eigenlijk niet zo zonnig is geweest wekken de panelen toch nog behoorlijk wat op!


Pleun van ’t Hoog

 

Een telefoontje vanuit de DGB vestiging in Hardenberg richting Nijeveen zorgde voor een eerste kennismaking met zonnepanelen. Als energieklant waren de lijntjes al kort maar door deze introductie werden de banden met het Hardenbergse nog eens steviger aangebonden. Een bezoek van onze accountmanager gaf Pleun nog meer inzichten over de mogelijkheden. De subsidieregeling werd aangevraagd en in augustus 2016 werden de zonnepanelen gemonteerd.

“We hebben er natuurlijk weinig werk mee. Je kijkt daarnaast elke dag wel even wat het gedaan heeft. Ik maak mee dat zelfs wanneer het eigenlijk niet eens zo zonnig is geweest de panelen toch nog behoorlijk wat opgewekt hebben!”.