Hoeve

De monteurs luisterden goed naar mijn wensen!

Het varkensbedrijf van Harry en zijn vrouw Ginet Hoeve, aan de 3e schansweg in de Vinkenbuurt, nabij Balkbrug, bestaat sinds 1970. In de begintijd stonden de ouders van Harry aan het roer van het bedrijf en in 1998 nam hij het bedrijf over. Ook draait hij de scepter over het gelijknamige transportbedrijf, ook gevestigd op deze locatie. Het echtpaar heeft 4 kinderen, variërend in de leeftijd van 8 tot 16 jaar.

De monteurs legden goed uit wat ze gingen doen en luisterden daarnaast ook goed naar mijn eigen wensen


Harry Hoeve

Harry kent de energiepartner van Triple Groen, DGB Energie, vanuit de varkensvakbond en vanuit de agrarische sector meegegaan naar deze leverancier, niet alleen als energieklant en klant voor IKB Nederland, maar ook de zonnepanelen bij de Groene Belangenbehartiger via Triple Groen ondergebracht. Mooi makkelijk, alles onder één dak. Harry is lovend over het bedrijf uit Hardenberg, “jullie zijn goed te bereiken, communicatie is goed”.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de familie Hoeve en daarom een vanzelfsprekendheid om over te gaan naar de zonnepanelen. Ook het gevoel van onafhankelijkheid, en het aflossen van de zonnepanelen door middel van voorschot, past als een gegoten maatpak bij Harry. Daarnaast is hem het hele proces van installeren goed bevallen “de monteurs legden goed uit wat ze gingen doen en luisterden daarnaast ook goed naar mijn eigen wensen”.