Mts. Loohuis-Meen

Mts. Loohuis-Meen

We hebben alles ondergebracht bij DGB, mooi makkelijk

Nico en Moniek Loohuis-Meen wonen nog maar een aantal jaren in Fleringen. Ook het agrarisch leven is voor het echtpaar iets wat nog niet zo heel lang geleden pas op hun huwelijkspad terecht gekomen is. Nico was jarenlang werkzaam bij een radiatoren fabriek in Tubbergen, deed als vakantiewerk wel eens werkzaamheden op een boerenbedrijf maar heel veel vlieguren had hij nog niet gemaakt toen hij in 2010 het bedrijf van zijn zwager overnam. De veranderingen van werkzaamheden zorgden uiteindelijk wel voor rugklachten, “maar met een beetje sporten daarnaast kom ik al een heel eind” legt Nico uit, terwijl we een heerlijke kop koffie nuttigen.

En op een gegeven moment kwamen de monteurs, het lag er zo op!


Nico Loohuis

Via de informatie op de omvormer kan ik precies zien wat het die dag heeft opgeleverd!


Nico Loohuis

 

Al snel komt het gesprek uit op het onderwerp DGB Energie. “Via internet kwamen we op een gegeven moment op de site. En omdat we ook varkens hebben meteen maar alles ondergebracht bij DGB Energie en Varkenspost”. Heldere taal uit monde van deze nieuwbakken agrariër. Via dezelfde site kreeg Nico ook kennis van het Zonnepanelen via uw Voorschot. De aanvraag werd, na contact met de accountmanager, ingediend. “En op een gegeven kwamen de monteurs, goede jongens, het lag er ook zo op”.

“Via de informatie op de omvormer kan ik precies zien wat het die dag heeft opgeleverd. We leveren ook aan Friesland Campina en die willen ook graag duurzaam. En op deze manier doen we hier toch maar mooi aan mee!”.