Mts. Odink-Schrijver

Mts. Odink-Schrijver (Pluimveehouder)

De jongens van de zonnepanelen werkten netjes en snel!

Een echte (agrarische) ondernemer met ambitie, Jan Odink uit Lutten. Niet alleen pluimveehouder maar ook eigenaar van een agrarisch loonbedrijf. Met zijn vrouw en kinderen al jaren gevestigd aan de Dedemsvaartseweg Noord in Lutten. Voor de eierliefhebber staat er een automaat langs deze doorgaande weg richting Dedemsvaart. Mooie eieren voor een prikkie, voor de eieren met schade bijna gratis.

Door een subsidiepotje van de provincie zijn we in dit traject gestapt!


Jan Odink

De zonnepanelen werken probleemloos!


Jan Odink

 

Het was vijf jaar geleden op een beurs in de Evenementenhal Hardenberg dat er een ontmoeting was tussen Jan en een accountmanager van DGB Energie. In eerste instantie nog te duur voor aanschaf en het plaatsen van de zonnepanelen, “maar toen kwam er een subsidiepotje van de provincie en toen zijn we weer om de tafel gegaan en in dit traject gestapt”. En werd er vervolgens vooral via de mail het één en ander overlegd. Dit geheel op het verzoek van Jan zelf, “via mail werkt het voor mij altijd het handigst”.

En uiteindelijk kwamen de monteurs in oktober 2016 om de zonnepanelen te plaatsen. “Ze werkten netjes en snel. Keurig op elkaar afgestemd! Niets geen problemen. Ook de zonnepanelen werken probleemloos. Ik heb een hekel aan problemen dus ben ik blij dat deze er ook niet zijn”, rond Jan lachend het gesprek af.