Odink Zonwering

Het bevalt ons gewoon hartstikke goed!

Sinds 1992 is Andries Odink dé erkende zonwering specialist in Hardenberg. Hij woont met zijn vrouw Elvera en beide dochters Veronique en Yvonne aan de Koningsspil in Hardenberg. Een enthousiaste ondernemer die geen blad voor de mond neemt. Dat typeert hem, je weet meteen waar je aan toe bent. Een prima eigenschap dat hem past als een op maat gemaakte pak. Maar daar heeft hij overigens weer wat minder mee.

Sinds 2014 hebben we ze er op liggen en het bevalt ons gewoon hartstikke goed!


Andries Odink

Zo’n 75% wekken we nu zelf op. Al met al zijn we dik tevreden.


Andries Odink

 

Andries kreeg voor het eerst contact met DGB toen het energiecentrum nog gevestigd was aan het Oosteinde in Hardenberg. Een defect aan de zonweringen zorgde voor een eerste ontmoeting tussen de beide partijen. “Zo zijn we een beetje met elkaar in contact gekomen.” Aldus Andries op een maandagmorgen in juli in de gezellige keuken boven zijn showroom. Hij had een goed gevoel bij het bedrijf en van daaruit vroeg hij een offerte op voor Zonnepanelen via uw Voorschot. Zo gezegd, zo gedaan.

Uiteindelijk werden er 220 dunne film design zonnepanelen geplaatst met een zeer hoog rendement zowel bij bewolkt weer als stralende zon. “Sinds 2014 hebben we ze er op liggen en het bevalt ons gewoon hartstikke goed!” Zijn grootste motivatie om voor zonnepanelen te kiezen is wel het naar beneden halen van de energiekosten. “Zo’n 75% wekken we nu zelf op. Al met al zijn we dik tevreden.” beargumenteerd een stralende Andries Odink.