Schoneveld

Niet meteen hele bedrag neerleggen en toch groen bezig zijn!

Met zijn vrouw en kinderen woont Rick op de plek waar hij in 1985 werd geboren, de Oxersteeg in Deventer. Op dezelfde locatie staat een tweede huis waar zijn oom woont. Een stukje verder op wonen zijn ouders. Met deze vier runt hij de maatschap Schoneveld, een ruim opgezette melkveebedrijf. Het is hem met de paplepel ingegoten zegt hij zelf dus de keuze om ook mee te gaan in de maatschap van de familie was niet verrassend.

Regelmatig loop ik langs de omvormers en dan kijk ik er wel even op hoeveel we die dag opgewekt hebben! Laatst hadden we prachtige zonnige winterse dagen en dan is het wel mooi dat je ook tijdens dat seizoen energie opwekt


Rick Schoneveld

Rick was al energieklant van DGB Energie, klant van Triple Groen, toen hij ook contact kreeg met de afdeling zonnepanelen. “Me bezighouden met duurzaamheid spreekt mij zeker aan dus vandaar gekozen voor zonnepanelen”. Het afbetalen via een voorschot is voor Rick een uitkomst “je hoeft niet meteen het hele bedrag neer te leggen. En dan tóch groen bezig zijn”. Verder geeft hij aan dat er goed en duidelijk overleg is geweest over de plek waar deze gevestigd zouden worden.

“Regelmatig loop ik langs de omvormers en dan kijk ik er wel even op hoeveel we die dag opgewekt hebben! Laatst hadden we prachtige zonnige winterse dagen en dan is het wel mooi dat je ook tijdens dat seizoen energie opwekt”, aldus een tevreden Rick.