Van Rossum

Veebedrijf van Rossum

Je doet iets voor een beter milieu!

Een zijweg van de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten brengt je via een prachtige tunnel van bomen naar het melkveebedrijf van de familie van Rossum. De familie van Rossum begonnen in 1960 op deze plek het bedrijf waarna het in 1995 werd overgenomen door zoon Will van Rossum.

Ze liggen er op en je hebt er geen werk mee!


Will Rossum

We doen iets voor een beter milieu!


Will Rossum

 

Will woont hier met zijn vrouw Ingrid, drie zonen Ruben, Martijn, Wouter en dochter Sharon. Bij twee jongens stoomt ook het agrarisch bloed door de aderen, wat voor Will een geruststellende gedachte is met het oog op het voortbestaan van het melkbedrijf dat momenteel 100 koeien telt.

Da familie was al bekend met DGB Energie omdat ze al jaren hun elektra en gas via ons hadden lopen. Uiteindelijk werd Will in 2014 benaderd door onze accountmanager om in te stappen in een project vanuit de provincie Overijssel om via subsidie zonnepanelen te laten leggen. De aanvraag voor Zonnepanelen via uw Voorschot ging de deur uit en in 2016 kwamen vervolgens de monteurs om de 320 panelen te installeren.

“Ze liggen er op en je hebt er geen werk mee” aldus de nuchtere visie van Will van Rossum, “af en toe kijk ik na een mooie zonnige dag wat het heeft opgebracht maar het gaat natuurlijk vanzelf, en wat nog belangrijker is we doen iets voor een beter milieu!”