Werkman

Melkveebedrijf Werkman

Je betaald niets extra’s en over tien jaar zijn ze van mij!

Pieter Werkman is de derde generatie Werkman die de melkvee boerderij aan de Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld runt. Het boerenleven zit hem in de genen en je zult boer Pieter ook niet snel zien zonder de altijd oer-Hollandse vertrouwde klompen aan zijn voeten. Er staat op het erf een heuse melktap, want niets is zo lekker als verse melk, dat is zijn motto! Met zijn vrouw Liza (met een Z) en zoon wonen ze prachtig daar in het Drentse Kerkenveld.

Zonnepanelen via voorschot. Je bent op deze manier verschrikkelijk groen bezig!


Pieter Werkman

Het kost niets extra’s en over tien jaar zijn ze van mij!


Pieter Werkman

 

“Via een studieclub met boeren uit de buurt zijn we in contact gekomen met een accountmanager van DGB Energie. Het ging uiteraard over de zonnepanelen met afbetaling”. Vanuit DGB werd er gekeken naar de mooiste locatie voor de panelen. Pieter wilde ook beslist geen panelen op de boerderij dus das was nooit een optie. “Dat vind ik gewoon zonde van zo’n boerderij. Je haalt de charme daarmee weg”.

“Zonnepanelen via voorschot. Je bent op deze manier verschrikkelijk groen bezig. Het kost niets extra’s en over tien jaar zijn ze van mij!” aldus een tevreden Pieter Werkman.