Feestelijke opening zonnepanelen via Zon Zoekt Boer Overijssel

Feestelijke opening zonnepanelen via Zon Zoekt Boer Overijssel

Zonnepanelen op het dak van uw stal of schuur en niet druk hoeven te maken over de financiering? Het kan met zonnepanelen via het voorschot van Zon Zoekt Boer. Een initiatief ontstaan vanuit gesprekken tussen het Energiefonds Overijssel en DGB Energie.

Op donderdag 26 november wordt Zon Zoekt Boer Overijssel feestelijke geopend met de oplevering van het zonnepanelensysteem van Dhr. Bos, Biologisch ondernemer van varkenshouderij ’t Condé aan de Delmterweg 2 te Heino. Hij is één van de deelnemers aan Zon Zoekt Boer Overijssel. Hier zijn ruim 1.100 dunne film zonnepanelen geïnstalleerd, waarmee een groot gedeelte van het energieverbruik van het bedrijf zelf opgewekt kan worden.  Geïnteresseerden en pers zijn van harte welkom om tijdens de opening een kijkje te komen nemen.

Met het unieke concept “Zonnepanelen via voorschot” heeft u als ondernemer direct zonnepanelen op het dak zonder dat u hiervoor een grote investering hoeft te doen. Het zonnepanelensysteem wordt vervolgens via uw huidige voorschot afgelost en na maximaal 10 jaar profiteert u volledig van uw eigen opgewekte energie!

Het Energiefonds Overijssel is opgericht vanuit de provincie Overijssel met als doel om in 2023 minimaal 20% nieuwe energie beschikbaar te hebben. Dit doet het Energiefonds Overijssel door financiële bijdrages te leveren om nieuwe energie projecten te realiseren. Ook Zon Zoekt Boer wordt mede mogelijk gemaakt door het Energiefonds Overijssel en zorgt ervoor dat Overijsselse ondernemers met Zon Zoekt Boer kunnen profiteren van zonnepanelen zonder hiervoor een investering te hoeven doen.

Ook benieuwd naar het resultaat of de voordelen van Zon Zoekt Boer voor uw bedrijf? Kom dan op donderdag 26 november naar Heino voor de feestelijke opening van Zon Zoekt Boer Overijssel.

 

Energiefonds Overijssel  Zon Zoekt Boer DGB Energie

Leave a Comment (0) ↓